[Fotos] Manifestació contra el desallotjament del C.S.O Adastra i l’abus policial al Col·lectiu Parke Alkosa. València.

04
Feb
2013

[Cat]
El passat Divendres 1 de Febrer, a les 20:00h es concentraven més de mig centenar de persones front Delegació del Govern en protesta pel desallotjament il·legal del C.S.O. Adastra a Campanar, i per l’abus policial cap al Col·lectiu Parke Alkosa, ja que durant la marxa a la Generalitat del passat 24 de gener es va detindre a dos persones arbitràriament.
Poc després, es va anar en manifestació cap a la plaça de l’ajuntament i al finalitzar es van apropar la “massa crítica” que tornava de la concentració espontània de la seu del PP contra els últims escàndols de corrupció.

[Cast]
El pasado Viernes 1 de Febrero, a las 20:00h se concentraban más de medio centenar de personas frente Delegación del Gobierno en protesta del desalojo ilegal e indiscriminado del C.S.O. Adastra en Campanar y el abuso policial al Colectivo Parke Alkosa, ya que durante la marcha a la Generalitat del pasado 24 de Enero, arbitrariamente se detuvo a dos personas.
Poco después, se fue en manifestación hacia la plaza del ayuntamiento y al finalizar se unió la masa crítica que venía de la concentración espontánea de la sede del PP contra los últimos escándalos de corrupción.

www.la-plataforma.net
www.twitter.com/ColectivoLP
www.facebook.com/colectivolaplataforma

 
Volver arriba