lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: http://theplatform.nuevaradio.org/dJ9

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

Buscar

21/11/2012 :: Galerías 2012

Ocupació de la facultat d agrícoles de cara a la vaga. València.

x La Plataforma
Aquest matí Dilluns 13 de Novembre s'ha obert l'antiga facultat d'agrícoles (junt a l'Hospital Clínic i Psicologia, a l'avinguda Blasco Ibañez) per a, entre altres coses, organitzar la vaga general del proper dimecres 14 de novembre. S'ha obert un blog…

Aquest matí Dilluns 13 de Novembre s'ha obert l'antiga facultat d'agrícoles (junt a l'Hospital Clínic i Psicologia, a l'avinguda Blasco Ibañez) per a, entre altres coses, organitzar la vaga general del proper dimecres 14 de novembre.

S'ha obert un blog per a informar de tot alló relatiu a l'ocupació de la facultat i la vaga:
http://casalavagavalencia.blogspot.com.es
Es prega la màxima difussió (boca a boca, reenviament de mails, distribució de pamflets, etc )  i assistència a l'espai.

Pamflet:
CA LA VAGA
Des d´un grup de joves hem pres la decisió d´iniciar un projecte social de cara a la pròxima vaga general del 14 de novembre: hem alliberat l´espai en desús de l´antiga Facultat d´Agrícoles, situat al carrer Blasco Ibañez, per tal que aquest esdevinga una eina més d´organització i lluita.

Els motius que ens han portat a fer efectiva aquesta ocupació no són altres que aquells que repetim cada vegada que prenem els carrers: l´elevat atur juvenil i general, l´augment de traves econòmiques i burocràtiques per accedir als estudis, les reformes repressives del codi penal, els 500 desnonaments diaris, la privatització de l´educació i la sanitat, la manca d´espais autogestionats, etc. En resum: tot el seguit de misèries que el sistema capitalista genera necessàriament sobre la classe popular.

Entenem que actualment vivim una situació límit d´opressió i, per tant, creiem que cal anar més enllà. D´aquesta manera, ens agradaria que el nou espai fóra útil com a punt de confluència de cada col.lectiu, assemblea o persona que crega seues les nostres reivindicacions. El que pretenem és fer de "Ca la Vaga" un centre on poder fer xerrades, debats, trobades, etc, sense haver de passar cap trava burocràtica ni econòmica.

Si hem fet aquest salt qualitatiu és per la voluntat de trancar amb els models habituals de vaga: veiem imprescindible fer quelcom més ambiciós que parar-ho tot sols un dia entre setmana. Seguint aquesta línia, amb l´ocupació encetem una setmana de lluita per fer camí cap a una vaga general verdaderament combativa.

Tot plegat, si bé l´espai l´obrim de cara a la vaga, també volem encoratjar a tothom qui estiga interessat a fer seu aquest projecte i mantenir l´espai autogestionat durant el temps que crega necessari.
LA LLIBERTAT NO ES DEMANA, ES PREN!

www.theplatform.nuevaradio.org
www.twitter.com/ColectivoLP
www.facebook.com/colectivolaplataforma

compartir

                          

Dirección corta: http://theplatform.nuevaradio.org/dJ9