lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: http://theplatform.nuevaradio.org/dJ8

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

Buscar

13/11/2012 :: Galerías 2012

Marxa de Torxes a Tarongers. València.

x La Plataforma
[Cat] El Dimarts 13 de Novembre l'assemblea interuniversitària convocava a les 19H una marxa de torxes amb el lema "encenem la revolta estudiantil". Malgrat la pluja, més d'un centenar d'estudiants van tallar el tràfic al seu pas, anunciant la Vaga que…

[Cat]
El Dimarts 13 de Novembre l'assemblea interuniversitària convocava a les 19H una marxa de torxes amb el lema "encenem la revolta estudiantil". Malgrat la pluja, més d'un centenar d'estudiants van tallar el tràfic al seu pas, anunciant la Vaga que començarà en les próx hores. La marxa va finalitzar a la casa de la vaga (l'antiga facultat d'agrícoles recentment okupada) sense incidents.

[Cast]
El Martes 13 de Noviembre la asamblea interuniversitaria convocaba a las 19H una marcha de antorchas con el lema "encendamos la revuelta estudiantil". A pesar de la lluvia, más de un centenar de estudiantes cortaron el tráfico a su paso anunciando la Huelga que comenzará en las próx horas. La marcha finalizó en la casa de la huelga (antigua facultad de agrícolas recientemente okupada) sin incidentes.

compartir

                          

Dirección corta: http://theplatform.nuevaradio.org/dJ8