lahaine.org

compartir

                          

Dirección corta: http://theplatform.nuevaradio.org/dK6

convertir a:
Convertir a ePub  ePub        Convertir a pdf  pdf

  tamaño texto

  enviar          imprimir


traductor

Buscar

18/02/2013 :: Galerías 2013

[Fotos] Manifestació pel dret a l'habitatge

x La Plataforma
[Cat] El passat dissabte 16 de febrer va tindre lloc en València la manifestació pel dret a l'habitatge, on segons la pròpia organització assistiren al voltant de 5000 persones. La manifestació va transcórrer sense cap incident, malgrat que en les…

[Cat]
El passat dissabte 16 de febrer va tindre lloc en València la manifestació pel dret a l'habitatge, on segons la pròpia organització assistiren al voltant de 5000 persones.

La manifestació va transcórrer sense cap incident, malgrat que en les proximitats es concentraven un reduït grup de militants d'España 2000, cosa per la qual es va donar una volta a la plaça de l'Ajuntament abans de començar la manifestació.
Durant aquesta acció de protesta es podien llegir pancartes com "stop desnonament, assassins" o "stop obedecer", mentre es passava pels principals carrers del centre de València amb la policia nacional fent guàrdia en diferents sucursals bancàries.

[Cast]
El sábado 16 de febrero tuvo lugar en València la manifestación por el derecho a la vivienda, donde según la propia organización, asistieron alrededor de 5000 personas.
La manifestación se produjo sin ningún incidente, a pesar de que en las proximidades se concentraban un reducido grupo de militantes de España 2000, por lo que hubo que dar una vuelta a la plaza del Ayuntamiento antes de empezar la manifestación.
Durante esta acción de protesta se podían leer pancartas como "stop deshaucios asesinos" o "stop obedecer", mientras se pasaba por las principales calles del centro de València con la policía nacional haciendo guardia en diferentes sucursales bancarias.

[image:11]

www.theplatform.nuevaradio.org
www.twitter.com/ColectivoLP
www.facebook.com/colectivolaplataforma

 

compartir

                          

Dirección corta: http://theplatform.nuevaradio.org/dK6