Manifestació en recolzament a la VagaGeneral i en solidaritat amb el 25-S

28
sep
2012

[cat]
Ahir dimecres 26 de setembre, es manifestaven al voltant d’unes 2000 persones en la ciutat de València. La convocatòria estava realitzada pel Blok Crític, l’Assemblea Anti-repressiva i altres sindicats. La manifestació era en recolzament a la vaga general del 26-S en Euskal Herria, però vistes les fortes agressions del 25-S en Madrid es sumà a la convocatòria l’exigència de posada en llibertat de les detingudes i l’aturament de la repressió cap al poble. La marxa va esdevindre sense problemes ni enfrontaments, eixint sobre les 19h de la vesprada de la Plaça San Agustí i finalitzant-se en la Plaça de l’Ajuntament.

Una vegada desconvocada, un reduït grup de manifestants se va dirigir, mentre tallava carrers, fins a la seu del PP, on va concloure sense incidents.

[cast]
Ayer miércoles 26 de septiembre, se manifestaban alrededor de unas 2000 personas en la ciudad de Valencia. La convocatoria estaba realizada por el Bloke Crítico, la Asamblea Anti-represiva y otros sindicatos. La manifestación era en apoyo a la huelga general del 26-S en Euskal Herria, pero vistas las fuertes agresiones del 25-S en Madrid se sumó a la convocatoria la exigencia de puesta en libertad de las detenidas y el fin de la represión hacia el pueblo. La marcha aconteció sin problemas ni enfrentamientos, saliendo sobre las 19h de la tarde de la Plaza San Agustí y finalizándose en la Plaza del Ayuntamiento.

Una vez desconvocada, un reducido grupo de manifestantes se dirigió, mientras cortaba calles, hasta la sede del PP, donde concluyó sin incidentes.

www.la-plataforma.net
www.twitter.com/ColectivoLP
www.facebook.com/colectivolaplataforma
Volver arriba