Manifestació antirepressiva 15M. València.

23
Jun
2012

[Cat]
El passat dijous 21 de Juny, l’Assemblea antirepressiva del Bloc Crític pertanyent al moviment 15M convocaven en la plaça de l’Ajuntament una manifestació per la repressió constant dels moviments socials que vivim des de la vaga general del 29M.
Un centenar de persones van marxar fins a Delegació del Govern on es va llegir un comunicat en solidaritat amb totes les represaliades, (identificacions, multes, agressions, detencions, presó) i contra la criminalització. A pesar d’un fort dispositiu policial, la manifestació va concloure sense incidents.

[Cast]
El pasado jueves 21 de Junio, la Asamblea antirepresiva del Bloc Crític perteneciente al movimiento 15M convocaban en la plaza del Ayuntamiento una manifestación por la represión constante de los movimientos sociales que vivimos desde la huelga general del 29M.
Un centenar de personas marcharon hasta Delegación del Gobierno donde se leyó un comunicado en solidaridad con todxs lxs represaliadxs, (identificaciones, multas, agresiones, detenciones, prisión) y contra la criminalización. A pesar de un fuerte dispositivo policial, la manifestación concluyó sin incidentes.

www.la-plataforma.net
www.twitter.com/ColectivoLP
www.facebook.com/colectivolaplataforma
Volver arriba