Acte de solidaritat amb el S.A.T. València

27
Sep
2012

[Cat]
Ahir dijous 13 de setembre, prop de 200 persones s’han manifestat davant les portes de l’Ajuntament de València, convocades per la Xarxa en lluita, per a mostrar la seua solidaritat amb els i les sindicalistes del S.A.T (Andalusia) represaliades i denunciades per Mercadona, i per a exigir que es retiren aquestes denúncies.
En finalitzar l’acte, s’ha realitzat una acció dins del Mercadona del carrer San Vicent, on unes 30 manifestants han entrat al supermercat i han omplit diversos carros de menjar que no s’han arribat a treure del local. També han desplegat una pancarta i han llegit un comunicat.
La policia nacional s’ha mantingut a les portes de l’establiment impedint l’entrada a cap persona, mentre dins es duia a terme l’acció. Més tard, la policia ha identificat a 3 persones.

[Cast]
Ayer jueves 13 de septiembre, cerca de 200 personas se han manifestado ante las puertas del Ayuntamiento de Valencia, convocadas por la Xarxa en lluita, para mostrar su solidaridad con l@s sindicalistas del S.A.T (Andalucía) represaliad@s y denunciad@s por Mercadona, y para exigir que se retiran estas denuncias.
Al finalizar el acto, se ha realizado una acción dentro del Mercadona de la calle San Vicent, donde unas 30 manifestantes han entrado al supermercado y han llenado varios carros de comida que no se han llegado a sacar del local. También han desplegado una pancarta y han leído un comunicado.
La policía nacional se ha mantenido en las puertas del establecimiento impidiendo la entrada a ninguna persona, mientras dentro se llevaba a cabo la acción. Más tarde, la policía ha identificado a 3 personas.

www.la-plataforma.net
www.twitter.com/ColectivoLP
www.facebook.com/colectivolaplataforma
Volver arriba