Jornada de Vaga general en Educació. València.

23
May
2012

[Cat]
La majoria d’alumnat professorat i AMPES del País Valencià ha secundat la vaga d’ensenyament contra les retallades en educació.
De bon matí, grups d’estudiants en vaga realitzaren diverses accions per visibilitzar el conflicte que suposa l’aprovació del RD 14/2012, van haver talls de carrers, piquets i una acció #yonopague on centenars de persones pujaren al tramvia cap a la Conselleria d’Educació.
Als jardins de Conselleria, els i les manifestants, davant la presència dels mitjans burgesos que acudien, cridaven “televisió, manipulació”, “ningú ens representa” entre d’altres.
Després, per la vesprada, centenars d’estudiants es concentraren a l’avinguda Blasco Ibáñez per a marxar tots i totes juntes cap a la manifestació, que començava en la plaça Sant Agustí, tallant el trànsit al seu pas.
La manifestació va ser multitudinària, centenars de centres educatius, col•lectius d’estudiants, etc. marxaren amb les seues pancartes fins a la plaça Amèrica.

[Cast]
La mayoría de alumnado profesorado y AMPAS del País Valencià ha secundado la huelga de enseñanza contra los recortes en educación.
Por la mañana, grupos de estudiantes en huelga realizaron varias acciones para visibilitar el conflicto que supone la aprobación del RD 14/2012, hubieron cortes de calles, piquetes y una acción #yonopague donde centenares de personas subieron al tranvía hacia la Consejería de Educación.
A los jardines de Consejería, l@s manifestantes, ante la presencia de los medios burgueses que acudían, gritaban “televisión, manipulación”, “nadie nos representa” entre otros.
Después, por la tarde, centenares de estudiantes se concentraron en la avenida Blasco Ibáñez para marchar tod@s junt@s hacia la manifestación, que empezaba en la plaza San Agustí, cortando el tráfico a su paso.
La manifestación fue multitudinaria, centenares de centros educativos, colectivos de estudiantes, etc. marcharon con sus pancartas hasta la plaza América.
Volver arriba