Concentració pel dret a la lliure comunicació. València.

11
Dec
2009

[Cat]
Ahir 10 de desembre van ser convocades a nivell estatal movilitzacions dels medis lliures, pel dret a la lliure comunicació i front al tancament de mitjans de comunicació lliures.
A València, quasi un centenar de persones han acudit a la concentració convocada per Ràdio Malva a la plaça de Bous.
Durant la concentració s’han repartit fulls amb la graella de la programació de la ràdio, s’ha repartit també el manifest i s’ha convidat a la gent que passava a donar la seua opinió sobre la llibertat d’expressió.
Més tard, unxs manifestants han realitzat una acció a la sede de la Cadena de ràdio la Cope, situada a uns pocs metres de la concentració.

[Cast]
Ayer 10 de diciembre fueron convocadas a nivel estatal movilizaciones de los medios libres, por el derecho a la libre comunicación y contra el cierre de medios de comunicación libre.
En València, casi un centenar de personas han acudido a la concentración convocada por Radio Malva, en la plaza de toros.
Durante la concentración se han repartido hojas con la parrilla de la programación de la radio, se ha repartido también el manifiesto y se ha invitado a la gente que pasaba a dar su opinión sobre la libertad de expresión.
Más tarde, unxs manifestantes han realizado una acción a la sede de la Cadena de radio la Cope, situada a unos pocos metros de la concentración.

Ràdio Malva

Video-spot de Okupem les Ones, la Tele de la Assemblea per a la Comunicació Social (Barcelona)
Volver arriba