[Fotos] Manifestació en solidaritat amb Gamonal. València.

19
Jan
2014
1

[Cat]
Més de 3000 persones marxaren el passat divendres 17 de gener pels carrers de València en un recorregut espontani per mostrar la seua solidaritat amb el barri Gamonal, de Burgos.
Cap a la fi de la marxa, es va reduir el nombre de manifestants i varen haver detencions, concretament 4 detesos quan la policia va carregar amb pilotes de goma al barri de Marxalenes. Van ser posats en llibertat amb cárrecs el dissabte pel matí. Així, el mateix dissabte per la vesprada es va convocar altra marxa contra la repressió sofrida per part de la policia que va ocorrer sense incidents greus.

[Cast]
Más de 3000 personas marcharon el pasado viernes 17 de enero por las calles de Valencia en un recorrido espontáneo para mostrar su solidaridad con el barrio Gamonal, de Burgos.
Hacia el fin de la marcha, se redujo el número de manifestantes y hubieron detenciones, concretamente 4 detenidos cuando la policía cargó con pelotas de goma en el barrio de Marxalenes. Fueron puestos en libertad con cargos el sábado por la mañana. Así, el mismo sábado por la tarde se convocó otra marcha contra la represión sufrida por parte de la policía que ocurrió sin incidentes graves.
Volver arriba